Petra van der Werf          


Petra webSinds 1987 heeft Petra veertien jaren gewerkt op 's Heerenloo. Zij heeft hierdoor veel ervaring in de logopedische behandeling bij mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Daarnaast heeft zij in 1988 Logopediepraktijk Petra van der Werf opgericht. In de loop van de tijd heeft zij een fijn team opgebouwd. Elke logopedist in de praktijk krijgt de kans zich te specialiseren waardoor wij samen een allround en zeer deskundig team vormen.

Petra houdt van nieuwe en onbekende uitdagingen. Naast de algemene praktijkzaken behandelt zij over het algemeen clienten met complexe klachten. Als preverbaal logopedist ziet zij baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen. Zij is mime-therapeut en oro-faciaaltherapeut (volgens Castillo Morales). Daarnaast zijn haar specialisaties specifieke taalstoornissen, ernstige spraakstoornissen, schisis, stemstoornissen en neurologische en spierziekten welke gevolgen hebben voor de communicatie en het eten en drinken.

Zij stelt haar team graag aan u voor. 

 

Aanwezig op dinsdag en donderdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gea Rozendal - Woltman

Gea web

Met haar 10 jaren ervaring in onze praktijk is Gea een zeer ervaren en gespecialiseerde collega. Gea is een enthousiaste en doortastende behandelaar. Zij behandelt baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen en kinderen met spraakstoornissen (PROMPT). Gea heeft deskundigheid op het gebied van schisis, chronisch hoesten, hyperventilatie en spanningsgerelateerde slikstoornissen bij volwassenen. Ook heeft zij jarenlange ervaring in de techniek manuele larynxfacilitatie, die ingezet kan worden bij stem- en slikklachten. Mensen met een aangezichtsverlamming kunnen bij Gea terecht voor Mime-therapie.  

Gea is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jiska Vlieg                           

Jiska web

Naast logopedist is Jiska de kwaliteitsmedewerker in de praktijk. Haar achtergrond als Logopediewetenschapper zet zij in voor de kwaliteitsverbeteringen van de praktijk. Zij behandelt graag kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten en met problemen op het gebied van taal en spraak. Jiska is bedreven in uitgebreide en deskundige diagnostiek. Zij heeft een rustige en gestructureerde behandelaanpak. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van beginnende en milde lees- en spellingsproblemen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rowan Aal

Rowan web

Rowan is een zeer enthousiaste en gedreven collega. Ondanks dat Rowan graag met volwassenen werkt, gaat haar hart uit naar het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Zij ziet in de praktijk overwegend (jonge) kinderen en is ook werkzaam in Tandartsen Centrum Deventer. Rowan behandelt kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heeft ze ervaring met de behandeling van kinderen met spraak- en taalstoornissen. Binnen de praktijk verdiept zij zich in de diagnostiek en behandeling van meertaligheid. 
 
 
Rowan is in Apeldoorn aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is zij werkzaam in het Tandheelkundig Centrum in Deventer.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marloes van Hoorn

Na de studie Taalwetenschappen heeft Marloes logopedie gestudeerd. Haar wetenschappelijke achtergrond komt tot uiting in haar rustige en grondige aanpak. Tot voor kort behandelde zij vooral afwijkend mondgedrag en spraak- en taalstoornissen in onze praktijk. Zij heeft zich verdiept in Narratieve Taal-Teken-Therapie, een prettige manier om met kinderen te praten over hun ervaringen. Sinds november 2018 is Marloes erkend stottertherapeut. Dit houdt in dat zij gespecialiseerd is in de diagnostiek en behandeling van stotteren. Binnen onze praktijk zal zij de behandeling van kinderen en volwassen met deze problematiek op zich nemen. In de toekomst opent zij een praktijk specifiek gericht op stotteren. Marloes geniet van de ontmoetingen met volwassenen en kinderen en streeft ernaar samen met alle betrokkenen de beste ondersteuning te bieden.

Marloes is aanwezig op woensdag en vrijdag.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anouk Olthof

Anouk pas

Anouk is een ambitieuze en zorgvuldige collega die fulltime werkt. Zij heeft ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. In de praktijk behandelt zij voornamelijk clienten die verwezen zijn door tandartsen en orthodontisten voor afwijkende mondgewoonten. Daarnaast vertegenwoordigt zij ons op enkele dependances binnen basisscholen en in het speciaal onderwijs waar zij overwegend ernstige spraak- en taalstoornissen behandelt. Zij is gedreven om zich de komende jaren verder te verdiepen in verschillende stoornisgebieden.

Anouk is werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdagmiddag, woensdagmiddag, vrijdagmiddag. 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Morticia Richaards (stagiaire)

Morticia Richaards

Morticia loopt bij ons stage van eind januari tot en met begin juni 2019.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.