Petra van der Werf          


Petra webSinds 1987 heeft Petra veertien jaren gewerkt op 's Heerenloo. Zij heeft hierdoor veel ervaring in de logopedische behandeling bij mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Daarnaast heeft zij in 1988 Logopediepraktijk Petra van der Werf opgericht. In de loop van de tijd heeft zij een fijn team opgebouwd. Elke logopedist in de praktijk krijgt de kans zich te specialiseren waardoor wij samen een allround en zeer deskundig team vormen.

Petra houdt van nieuwe en onbekende uitdagingen. Naast de algemene praktijkzaken behandelt zij over het algemeen clienten met complexe klachten. Als preverbaal logopedist ziet zij baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen. Zij is mime-therapeut en oro-faciaaltherapeut (volgens Castillo Morales). Daarnaast zijn haar specialisaties specifieke taalstoornissen, ernstige spraakstoornissen, schisis, stemstoornissen en neurologische en spierziekten welke gevolgen hebben voor de communicatie en het eten en drinken.

Zij stelt haar team graag aan u voor. 

 

Aanwezig op dinsdag en donderdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gea Rozendal - Woltman

Gea web

Met haar 10 jaren ervaring in onze praktijk is Gea een zeer ervaren en gespecialiseerde collega. Gea is een enthousiaste en doortastende behandelaar. Zij behandelt baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen en kinderen met spraakstoornissen (PROMPT). Gea heeft deskundigheid op het gebied van schisis, chronisch hoesten, hyperventilatie en spanningsgerelateerde slikstoornissen bij volwassenen. Ook heeft zij jarenlange ervaring in de techniek manuele larynxfacilitatie, die ingezet kan worden bij stem- en slikklachten. Mensen met een aangezichtsverlamming kunnen bij Gea terecht voor Mime-therapie.  

Gea is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jiska Vlieg                           

Jiska web

Naast logopedist is Jiska de kwaliteitsmedewerker in de praktijk. Haar achtergrond als Logopediewetenschapper zet zij in voor de kwaliteitsverbeteringen van de praktijk. Zij behandelt graag kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten en met problemen op het gebied van taal en spraak. Jiska is bedreven in uitgebreide en deskundige diagnostiek. Zij heeft een rustige en gestructureerde behandelaanpak. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van beginnende en milde lees- en spellingsproblemen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rowan Aal

Pas Rowan

Rowan is een zeer enthousiaste en gedreven collega. Ondanks dat Rowan graag met volwassenen werkt, gaat haar hart uit naar het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Zij ziet in de praktijk overwegend (jonge) kinderen en is ook werkzaam in Tandartsen Centrum Deventer. Rowan behandelt kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heeft ze ervaring met de behandeling van kinderen met spraak- en taalstoornissen. Binnen de praktijk verdiept zij zich in de diagnostiek en behandeling van meertaligheid. 
 
 
Rowan is in Apeldoorn aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is zij werkzaam in het Tandheelkundig Centrum in Deventer.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anouk Olthof

Anouk pas

Anouk is een ambitieuze en zorgvuldige collega die fulltime werkt. Zij heeft ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. In de praktijk behandelt zij voornamelijk clienten die verwezen zijn door tandartsen en orthodontisten voor afwijkende mondgewoonten. Daarnaast vertegenwoordigt zij ons op een dependance binnen een basisschool waar zij overwegend spraak- en taalstoornissen behandelt. Zij is gedreven om zich de komende jaren verder te verdiepen in verschillende stoornisgebieden.

Anouk is werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elselien ten Voorde

Elselien

Sinds juli 2019 is Elselien werkzaam in de praktijk. Zij heeft ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en met kinderen met spraak- en taalstoornissen. Tevens heeft zij de cursus Oro-myofunctionele therapie (OMFT) gevolgd. In de praktijk behandelt zij voornamelijk cliënten die verwezen zijn door tandartsen en orthodontisten voor afwijkende mondgewoonten.

Elselien is in Apeldoorn aanwezig op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag. Op maandag en dinsdag is zij werkzaam op de Obadjaschool Cluster 3 in Zwolle.
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Esther Gouman

Pas EstherDe komende maanden kunt u Esther tegenkomen in onze praktijk. Zij zal Jiska vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Esther is een rustige en geduldige logopedist en werkt graag met kinderen. Binnenkort volgt zij de opleiding OMFT.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

No Internet Connection