Petra van der Werf                            30 jaar praktijkervaring!

Petra web

In 1987 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. In datzelfde jaar startte ik mijn praktijk in het winkelcentrum De Eglantier. Daarnaast had ik een baan op een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit laatste verklaart misschien waar mijn engelengeduld, creativiteit en plezier in het werken met jonge (en gehandicapte) kinderen vandaan komt.

In 1999 verhuisde de praktijk naar zorgcentrum de Berghorst. De directie van de Berghorst vond het een goede gedachte dat de veelal jeugdige bezoekers van de Logopediepraktijk voor wat vertier in het zorgcentrum zouden zorgen. Sinds 2016 zijn wij gevestigd in Praktijk De Matenhoek. Geleidelijk is ons team van logopedisten uitgebreid. Samen met mijn collega's bieden wij gespecialiseerde zorg voor voor vrijwel alle logopedische stoornissen. Zelf ben ik gespecialiseerd op het gebied van de preverbale logopedie en mondmotoriek. Ook verricht ik graag diagnostiek bij spraak- en taalproblemen samenhangend met ernstigere problematiek zoals leerstoornissen, autisme, emotionele- en /of gedragsproblemen.

Maar heeft u (ernstige) adem- en of stemklachten dan kunt u ook bij mij terecht. Eigenlijk heb ik bijna alle logopedische stoornissen wel eens gezien. Toch is geen cliënt gelijk en het leuke is dat daarom mijn werk iedere dag weer uitdagend en boeiend is. Samen met mijn collega's streven wij ernaar hoogwaardige kwaliteit te leveren in prettige en persoonlijke samenwerking met u. 

 

Werkdagen: dinsdag en donderdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gea Rozendal - Woltman

Gea web

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest in een vrijgevestigde praktijk in Harderwijk/Ermelo ben ik vanaf januari 2008 in deze praktijk komen werken. 

Ik ben een allround logopedist met een specialisatie van OMFT (logopedie en tandheelkunde). Ik ben maandag en vrijdag in de praktijk aanwezig. Woensdag ben ik namens de praktijk werkzaam bij Stichting Tandartsen centrum te Deventer, hier voer ik specifiek mijn specialisatie uit.
In maart 2010 heb ik de cursus “eet­- en drinkproblematiek bij 0 tot 2 jarigen” afgerond. Hierdoor ben ik bevoegd om preverbale ­logopedie  uit te oefenen.  Andere cursussen die ik  gevolgd heb zijn; “metaphon: behandeling van fonologische articulatiestoornissen bij kinderen” en “meer dan larynxmanipulatie: onderzoek en behandeling van de houding-­, de adem-­, de kauw-, slik- ­ en stemmusculatuur”.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en in het register voor preverbale logopedie. Ik neem deel aan een kwaliteitskring en de Landelijke werkgroep voor 0-2 jarigen.

De andere dagen van de week ben ik thuis druk bezig met mijn twee zoons.

 

 

Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jiska Vlieg                                            Kwaliteitsmedewerker

Jiska web

In 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist en sindsdien ben ik werkzaam bij logopediepraktijk Petra van der Werf. 

Ik heb me gespecialiseerd in oro myofunctionele therapie (OMFT) en behandel veel kinderen met afwijkende mondgewoonten. In 2015 heb ik de cursus 'Metaphon' gevolgd, een therapie die gericht is op het behandelen van kinderen met fonologische articulatiestoornissen. Daarnaast zie ik zowel kinderen als volwassenen met spraak-, taal- of stemstoornissen. De variatie in leeftijden en stoornissen zorgt elke dag voor uitdaging in mijn werk. 

Van 2011 tot 2014 heb ik de master Logopediewetenschap gevolgd. Deze master heeft mij geleerd wetenschappelijk onderzoek uit te voeren om het vak logopedie verder te ontwikkelen. In de logopediepraktijk gebruik ik deze wetenschappelijke kennis tijdens de behandelingen. Daarnaast houd ik me in de praktijk bezig met het kwaliteitsbeleid. Om te voldoen aan de kwaliteitseisen heb ik de cursus 'Doelgericht en Smart' gevolgd. 

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ik ben aangesloten bij een kwaliteitskring. 

 

 

 

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kim Vinke

Kim webNa mijn afstuderen in juni 2017 ben ik direct aan de slag gegaan bij deze logopediepraktijk. De opleiding tot logopedist heb ik gevolgd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens de opleiding heb ik mij een halfjaar gespecialiseerd in het gebruik van de Nederlandse Gebarentaal; een ander aspect van communicatie! Daarnaast ben ik een allround logopedist die zich bezighoudt met onder andere taal- en spraakproblemen. De ervaring die ik tijdens mijn stages op het speciaal onderwijs en in de vrije vestiging heb opgedaan neem ik nu mee het werkveld in. Inmiddels heb ik de cursus oromyofunctionele therapie afgerond, welke zich richt op afwijkende mondgewoonten. 

Werkdagen: Op alle dagen van de week ontvang ik cliënten in onze vestiging in Apeldoorn. 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rowan Aal

Rowan web

In 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim te Zwolle en ben ik meteen aan de slag gegaan in de logopediepraktijk. Tijdens de opleiding heb ik mij verdiept in lees- en spellingsproblemen. Daarvoor heb ik in 2012 de opleiding Onderwijsassistent met goed gevolg weten af te leggen. Door veel stage-ervaring te hebben opgedaan met kinderen van alle leeftijden, ben ik geïnteresseerd geraakt in spraak- en taalproblemen. Onlangs heb ik de cursus oro-myofunctionele therapie (OMFT) gevolgd, waar ik veel geleerd heb over het behandelen van afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heb ik in september 2017 de cursus Metaphon gevolgd. De cursus Metaphon heeft er voor gezorgd dat ik achterstanden en/of stoornissen in de spraaktaalontwikkeling van kinderen kan diagnosticeren en behandelen.
 
Mijn werkdagen in Apeldoorn zijn: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag ben ik werkzaam in het Tandheelkundig Centrum in Deventer.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.